סוכות 1

סוכות לכל המשפחה

i
הכרטיס כולל ביקור במגדל דוד וסיורים נוספים המופיעים בעמוד מידע למבקר.
סה״כ לתשלום
0.00 ₪
סוכות לכל המשפחה במגדל דוד

11-14.10 הכניסה לילדים חינם!

חוגגים סוכות במגדל דוד עם מופעים מוזיקליים, סיורים מודרכים לכל המשפחה, סיורים ומשחקים עצמאיים ומופעי הלילה המוקרנים מידי ערב על חומות המצודה.

הפעילויות הכלולות בכרטיס הכניסה למוזיאון:

מדוד המלך ועד לאונרד כהן - מוזיקה יהודית פוגשת מוזיקת עולם!
תזמורת של איש אחד מחייה את המצודה, עם 12 כלי נגינה שונים מבית ראשון ועד היום.

עם ספי גלדצהלר
12:00, 14:00, 16:00
 

עולים לרגל במגדל דוד - סיור מודרך למשפחות
סיור קצר למשפחות במצודה ובתצפית. בימי המקדש עלו לרגל לירושלים שלוש פעמים בשנה. כיצד נראתה ירושלים באותם ימים? אלו שרידים נותרו עד ימינו ומה הקשר למגדל דוד? הצטרפו לסיור קצר ומרתק בחצר המצודה ובתצפית מרהיבה אל ירושלים העתיקה והמודרנית בעקבות עולי הרגל לירושלים והמפגש בין חלקיו השונים של עם ישראל.

בעברית בשעות: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00
סיור באנגלית בשעה 10:00
משך הסיור: 45 דקות
 

תעלומה במצודה - משחק עצמאי למשפחות
ערכת משחק עצמאית לסיור במצודה העתיקה בעקבות מפתח שנמצא בחפירות ארכיאולוגיות בחצר המצודה. בכל תחנה תקבלו משימה, סיפור או רמז שהשאיר עבורכם שליטי העיר שהתגוררו במצודה. בואו למצודה, חפשו רמזים בין הממצאים הארכיאולוגים והמעברים הסודיים ועזרו לנו לגלות את סוד המפתח - מתי הוא נוצר, ואולי גם את מה שהוא פתח.
 

פעילויות בתשלום:

שדרגו את הביקור בירושלים